Читај ми!

Вечерас друго полуфинале „Евросонга“

Представници 17 земаља вечерас ће се такмичити у другом полуфиналу „Евросонга“. Као и пре два дана само ће 10 проћи даље. Наступи ће, судећи према пробама, вечерас бити много енергичнији, а финска представница ће на самом крају пољубити једну од својих плесачица.

Вечерашњим другим полуфиналом наставља се 58. „Евросонг", који се ове године органзује у Шведској. Представници 17 земаља наступиће вечерас, а као и пре два дана само ће 10 земаља.

Стручни жири је гласао на јуче одржаној генералној проби, а свака земља ће своје коначне бодове доделити на основи гласања жирија и телевотинга. Такође, као и пре два дана такмичење почиње у 21 сат.

Азербајџански представник Ферид извешће посебну кореографију за коју обећава да ће гледаоце заинтригирати, а пуно пиротехнике биће кориштено за време грузијског, албанског и румунског наступа.

За разлику од њих Исланд, Израел и Мађарска ће имати мање више статичне наступе, а пажњу ће усмерити на на песме.

Судећи према изведеним пробама у Малмеу, финска представница ће направити прави шоу на сцени, а на самом крају наступа ће пољубити једну од својих плесачица.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво