Званично отворена 58.Песма Евровизије у Малмеу

У згради Опере у Малмеу вечерас је и званично отворена 58. Песма Евровизије. Традиционално, представници свих делегација, овог пута 39 земаља учесница прошетали су црвеним тепихом у присуству великог броја новинара, фоторепортера и сниматеља и потом присуствовали пригодној свечаности добродошлице у организацији града Малмеа, јавног медијског сервиса Шведске (SVT) и EBU.  

„Моје 3" Мирна, Невена и Сара, заједно са пратећим вокалима Ксенијом, Дуњом и Јеленом и представницима делегације у Малмеу изазвале су огромну пажњу медија у Малмеу и приметно су се задржале током хода на црвеном тепиху на бројне молбе присутних новинара и фанова.

- Њих три заиста у правом смислу те речи симболизују слоган овогодишњег Евроонга „Ми смо једно" својим понашањем и комуникацијом са свима које су до сада имале прилику да сретну у Малмеу - истакла је Душка Вучинић, извршни директор Песме Евровизије Србије.

Свечаности у згради Опере могли су да присуствују само представници делегација, док су фанови имали могућност присуства у „Еуроклубу" и славља организованох тамо, односно могли су да присуствују церемонији на отвореном испред великих видео скринова постављених испред места догађаја.  

Прва је на црвени тепих стигла Лорен, победница прошлогодишњег Евросонга која је омогућила одржавање овог такмичења Шведској.После ње су стизале делегације учеснице, а на црвени тепих су излазиле абецеденим редом. У различитим стилизованим И пригодним гардеробама које су изазивале мању или већу пажњу, извођачи су пленили интересовање медија. Како преносе бројних евровизијски сајтови,највише пажње изазвала је поп-рок легенда Велике Британије И преставница ове земље у Малмеу , Бони Тајлер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара