Читај ми!

Подршка Марије Шерифовић у Малмеу

Другом сценском пробом представница Србије и потом конференцијом за медије, завршен је пети предевровизијски дан у Малмеу. „Моје 3“ су одушевиле представнике иностраних медија. Појављивање Марије Шерифовић било је изненађење вечери.

У присуству поштовалаца „Евросонга" и акредитованих представника медија, „Моје 3" су са пратећим вокалима Ксенијом, Јеленом и Дуњом, одржале другу пробу на позорници Малме арене.

Представљени су сви детаљи сценског извођења песме Србије, који су планирани за наступ у првом полуфиналу 14. маја.

Евровизијска делегација Србије је после пробе на сцени наставила консултације са продукционим тимом организатора програма, како би утврдили све жељене детаље осмишљеног вокалног и сценског приказа наших представница, пред наступ 14. маја.

Конференција за медије српског евровизијског тима, била је последња на програму петог радног дана за акредитоване новинаре у Малмеу, што није утицало на утисак о „Моје 3", већ су наслови првих извештаја сведочили да им је управо српски тим улепшао завршетак напорног радног дана.

О сценским костимима наших представница, дизајнерке Ане Љубинковић, говорио је аутор креативног концепта „Моје 3" и арт директор РТС-а, Борис Миљковић.

„Нама се креације веома допадају, а што је најважније допадају се девојкама. Овога пута оне заиста изгледају као врло младе девојке, што Невена, Сара и Мирна збиља и јесу. Зато је Ана Љубинковић и осмислила такав модни дизајн. Желели смо да сценски костими буду баш овакви, да објаснимо нашу песму кроз визуелни ефекат: Три девојке, три дилеме, три различита става о љубави, а у једној личности, јер и анђео и ђаво су у сваком од нас", рекао је Миљковић.

Марија Шерифовић се појавила на прес конференцији као изненађење вечери, а новинари су наравно имали и пуно питања за евровизијску победницу „Евросонга" 2007. године.

„Радује ме што сам поново овде са вама, на 'Песми Евровизије'. Већ сам дуго на сцени и учинило ми се да је добар тренутак, да нешто учиним и из друге позиције, као што је овај долазак у Малме. Желим да пружим подршку Саши Милошевићу Марету и српским представницама ове године. Оне су врло лепе, имају много квалитета, а први од њих је што оне јако добро певају", рекла је Марија Шерифовић.

Евровизијска делегација Србије, задовољна је постигнутим током досадашњег боравка у Малмеу, а за интернет портал РТС-а поручили су да су наше представнице потпуно спремне за наступ у уторак увече, у првом полуфиналу „Песме Евровизије".

Подсећамо, „Моје 3" извешће песму Србије 14. маја, под редним бројем 16, као последње на програму прве такмичарске вечери 58. „Евросонга".

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара