Кратак предах Дарије Врачевић – излет пред наступ на Дечјој песми Евровизије

Другог дана боравка у Пољској, после свечаног отварања Дечје песме Евровизије, организатори су делегацију Србије повели у обилазак и упознавање локалних знаменитости. Посебно је био занимљив излет у тропске пределе ботаничке баште у граду Гљивице.

Комплекс „Палм хаус“ сачињен је од три павиљона са необичним примерцима егзотичне флоре и фауне који се аутентично не могу видети у Пољској, чак ни на европском тлу. Зато је један од најзначајнијих едукативних центара за децу и младе у овом делу земље. 

Дарија ће наступити као последњи извођач, под бројем 19, у недељу, 24. новембра на такмичењу за Дечју песму Евровизије.

Дарија је, током излета у „Палм хаусу“, заједно са делегацијом Србије имала прилику да види како изгледају биљке кафе, памука, дрво маслине старо више од два века, листови банане високи чак петнаест метара, биљке у облику камења као и животиње које личе на биљке – буба гранчица и лист буба. 

Тропска атмосфера и несвакидашње биљке на тренутак су „изместиле“ нашу делегацију на тло Јужне Америке, али само кратко, јер су припреме за највеће дечје музичко такмичење у Европи у току, и Дарија се концентрише на песму и наступ, као и за прву тонску и сценску пробу.

За Дарију Врачевић и песму Подигни глас публика ће моћи бесплатно да гласа на званичном евровизијском сајту www.junioreurovision.tv од петка, 22. новембра, са почетком у 20 часова, до почетка такмичења у недељу, 24. новембра, у 16 сати.

Такође, може да се гласа и током преноса у трајању од 15 минута, али тек после извођења свих деветнаест песама. Публика из Србије и свих крајева света моћи ће да гласа за Дарију под редним бројем 19.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије