Дарији се испунила жеља, затвориће такмичење за „Дечју песму Евровизије“

Једна од највећих Даријиних жеља је остварена. Она ће у недељу, 24. новембра на такмичењу за „Дечју песму Евровизије“ наступити као последњи извођач, под бројем 19.

Прошлогодишња победница из Пољске, Роксана Вегел, која је такође прошле године наступила деветнаеста, нада се да ће ово донети победу и Дарији.

„Дарија ће наступити последња, баш као и ја. То је мој срећан број и надам се да ће такође и њој донети срећу. После победе мој живот се доста променио и много сам срећна због тога. Снимам нове песме, спотове и имам више пријатеља. 'Дечја песма Евровизије' је била најлепше искуство у мом животу“, наглашава Роксана Вегел, прошлогодишња победница „Дечје песме Евровизије“.

„Остварила се моја жеља! Последња сам, другари, и не могу да верујем, хтела сам да се расплачем када сам чула. Од свих 19 такмичара ја сам последња и то је, заправо велика част што ћу затворити такмичење, искрено се радује наша представница, Дарија Врачевић.

Млади, а велики професионалци који су вешто разговарали са новинарима, смешили се телевизијским камерама и фотографисали се са фановима, пуни енергије и расположени за дружење, једва чекају прву пробу у среду, када ће коначно запевати на великој евровизијској сцени.

„Веома сам узбуђена и веома сам срећна што сам овде. Сада је све некако постало стварно и једва чекам да наступим“, каже Ана Керни, представница Ирске.

Дарија је пресрећна. Дружи се са свима, али са Карином Игнатјан, представницом Јерменије, нешто више него са осталима. Обе су узбуђене и срећне.

После свечаног дефилеа на којем су се такмичари и шефови делегација упознали и фотографисали са извршним супервизором Евровизије, Јаном Ола Сандом, и директором пољске националне телевизије, Јацеком Курским, учесници су имали прилику и да се кратко представе и на сцени.

На крају програма, сви учесници су отпевали заједничку песму Подели радост (Share the joy), што је и слоган овогодишњег такмичења.

За Дарију Врачевић и песму Подигни глас публика ће моћи бесплатно да гласа на званичном евровизијском сајту www.junioreurovision.tv од петка, 22. новембра, са почетком у 20 часова до почетка такмичења у недељу, 24. новембра, у 16 сати.

Такође, моћи ће да се гласа и током преноса у трајању од 15 минута, али тек после извођења свих деветнаест песама. Публика из Србије и свих крајева света моћи ће да гласа за Дарију под редним бројем 19.

број коментара 0 Пошаљи коментар