Читај ми!

Избор из програма Радио Београда 2

У недељном избору из програма Радио Београда 2 за вас издвајамо делове из емисија: Клуб 2, Соларис, Речено и прећутано, Кон анима, Златни пресек и др.

 

Гост нашег програма у недељи за нама био је професор Јерко Денегри, историчар уметности и уметнички критичар. Чућете делић разговора с њим. Композиторка Ирена Поповић говорила је о опери „Деца”, коју је компоновала и режирала, те глумцима пружила нове могућности за откривање гласа. Тема о којој смо говорили на Радио Београду 2 и које ћемо се присетити јесу и сазвежђа, али и извесно преплитање астрономије и астрологије. Александар Меда Јовановић, позоришни, филмски и гласовни глумац, испричаће анегдоту о ономе шта је претходило његовој одлуци за избор занимања. Питаћемо се и шта је направило тако дубок јаз између човека и слободног времена.


Поред тога што издвајамо делове из прошлонедељног програма, најавићемо и вече песника Срђана Гагића у оквиру програмског циклуса „Поезија уживо!”, као и неке од емисија које ћете чути на Радио Београду 2 у наредним данима.

Емисију припрема и води Аријана Хандан.

Вечити Други

Autor:
Соња Тодоровић Шегрт, Аријана Хандан

У емисији „Вечити други“ слушаоци ће моћи да чују избор најзанимљивијих садржаја емитованих на програму Радио Београда 2 током претходне и најаву онога што ће бити на програму идуће седмице. [ детаљније ]

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се