Читај ми!

Шта Србија нуди домаћим и страним туристима?

“Авантура почиње овде“ слоган је под којим се ове године одржава Међународни сајам туризма у Београду. Сајам је окупио више од 400 излагача из 27 држава а земља партнер је Грчка. „Број гостију из иностранства прошле године по први пут је премашио број домаћих туриста“, рекао је председник Александар Вучић на свечаном отварању и нагласио да је Србија била прва дестинација у свету по стопи раста прихода од страних туриста. У односу на 2019. годину тај раст износи 79 одсто. Каква је туристичка понуда Србије ове године? Које дестинације су најпопуларније? Како би туризам могао даље да се развија и који је значај те привредне гране за укупну економије земље?

За емисију У средишту пажње говоре: Александар Сеничић, директор Националне асоцијације туристичких агенција, Марко Радић, руководилац Сектора за промоцију туризма Републике Српске, Љубинко Миленковић, директор Туристичке организације Сокобања, Ђорђе Прокић, директор Туристичке организације Аранђеловац и Миодраг Поповић, директор Туристичке организације Београд.

Уредник и водитељ је Ивана Прибићевић.

 

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије