Vojna akademija, 24. epizoda

„Vojna akademija“, treća sezona, premijerno je emitovana na RTS 1 2017. godine. Sa ukupno pet sezona, serija je u protekloj deceniji bila jedna od najpopularnijih.

Saznaje se kojim su životnim stazama pošli nekadašnji kadeti. Upoznaju se novi kandidati za kadete, koji se spremaju da polože teški ispit budućnosti. Među njima su devojke i mladići koji će uspeti da ostvare svoj san. Sada su Zimče i Stošić u ulozi mladih poručnika koji vode prijemni ispit i upoznaju kadete sa pozivom koji ih čeka. Ris je jedini napustio zemlju, otišavši u daleku misiju. Šašvari je u Službi za odnose sa javnošću, a Klisura jedini kao da nije još shvatio da se njihova mala grupa razdvojila, pokušava da ih sve okupi u svom malom novom stanu. Džale i Nadica otvoriće priču svojim šarmantnim odnosom.

Uloge tumače: Radovan Vujović, Bojan Perić, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Tamara Dragičević, Ana Stanić, Nikola Rakočević, Nevena Ristić, Ljubomir Bandović i drugi.
Reditelj Dejan Zečević, scenaristi Boban Jevtić i Milan Konjević

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво