Радио Милева 3, 8-50

Осма епизода: Мартина сестра Ратка, вишеструка победница лесковачке роштиљијаде, оптужује Моцу да је он крив због тога што се она заљубила у Васу Канаринца, који неће да се ожени њоме.

Тражи савет како да га освоји, а Моца јој сугерише да љубав на уста улази. Али Васа не воли пљескавице, плаши се брака и жели да пријави Стевану Лисичићу, који није код код куће, због  узнемиравање. Васа моли Марту да га сакрије од Ратке. Али од Ратке је немогуће побећи. И од Стевана, који почиње да сумња у Мартину верност због Васе Канаринца.

Наталија никако не успева да заинтересује издаваче за њен синопсис за роман, очекује важно писмо од издавача, којег се докопала Милева, јер се поштар Велизар напио. Милева пред целом кафаном чита писмо намењено Наталији. Дача је преко својих веза у општини успео да прошири башту на целом тргу, онемогућивши на тај начин Јеци да уђе у свој салон. Јеца се одлучује за контраофанзиву и измешта соларијум у башту. Следи обрачун.

Режију ове хумористичке серије потписује Елмир Јукић, сценариста је Жељко Хубач.  Милеву игра Олга Одановић, а у осталим улогама појављују се Марија Вицковић, Крис Гаврић, Дара Џокић, Немања Оливерић, Бојан Димитријевић, Милан Гверо, Јована Гавриловић, Ненад Стојменовић, Светозар Цветковић, Бранимир Брстина и Анђелка Прпић.

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије