Vojna akademija, 36. epizoda

„Vojna akademija“, treća sezona, premijerno je emitovana na RTS 1 2017. godine. Sa ukupno pet sezona, serija je u protekloj deceniji bila jedna od najpopularnijih.

Velika stvar! Na Vojnoj akademiji snimaće se film i serija! Načelnik upoznaje poznatog glumca sa starešinama i daje im u zadatak da ga što bolje uvedu u duh života Akademije. Nadalje, gde god se pojavi, izaziva oduševljenje kadeta, a naročito su osetljive na njegov šarm Šeki i Burazer. Nerazdvojni drugovi Gruja i Bugi ispoljiće svoj latentni sukob pred svima na času borilačkih veština, nakon čega kao da nema povratka. Vera i dalje "obrađuje" Kašanina, tražeći od njega pomoć službi, koju on neće moći da odbije. Ubrzo se čitava stvar pretvara u uzbudljiv triler u kome Major Kašanin igra presudnu ulogu. Advokat Pete poziva Nadicu na večeru, kako bi radili na "slučaju". Džale, gotovo poludeo od brige što mu ona nije rekla za pozitivan test trudnoće, prvi put napravi ispad.

Uloge tumače: Radovan Vujović, Bojan Perić, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Tamara Dragičević, Ana Stanić, Nikola Rakočević, Nevena Ristić, Ljubomir Bandović i drugi.

Reditelj Dejan Zečević, scenaristi Boban Jevtić i Milan Konjević

 

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво