недеља, 05.05.2019, 14:00 -> 10:46
štampajRTS ordinacija
Ekipa RTS ordinacije je i za ovo nedeljno popodne pripremila nove zanimljive i korisne teme. Zdrava jela pripemaju Dragica Radosavljević Cakana i voditeljka Marija Popović, zatim ćete videti kako izgleda tretman zlatom od 24 karata i na kraju će biti razjašnjene zablude o anesteziji.
U bloku Hrana kao lek videćete nove zanimljive recepte. Kuvaće poznata pevačica narodne muzike, Dragica Radosavljević Cakana i ona će pripremati potaž od bundeve, a voditeljka Marija Popović napraviće dva ukusna namaza, jedan od patlidžana, a drugi od putera. Svoj komentar će kao i uvek dati nutricionista.
U Ordinaciji ćete videti jedan vrlo neobičan tretman lica, tretman zlatom od 24 karata. Sve će pokazati kozmetičar Dušanka Milinković, a saznaćete i zašto je zlato dobro za kožu.
Istione i Zablude biće o anesteziji. Dokotrka Aleksandra Aleksić, anesteziolog iz KBC Bežanijska kosa, objasniće sve važno u vezi sa raznim vrstama anestezije. Saznaćete da li srčani i bubrežni bolesnici smeju ući u totalnu anesetziju, kako se treba ponašati pred uspavljivanje, kako lekovi koji se koriste utiču na zdravlje i da li mogu izazvati neka oboljenja i još mnogo toga korsinog.
Autor i voditelj je Marija Popović.
Reditelj je Petar Stanojlović.
Упутство
Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.
Autor:
РТС
Ауторка Марија Поповић нову, осму ТВ сезону отвара уз престижно признање Youtube платформе, за 100.000 пратилаца званичног канала "РТС Ординација". [ детаљније ]
Број коментара 0
Пошаљи коментар