Jutarnji program

Šta potkrepljuje očekivanja da će 2019-ta biti još jedna dobra godina, i po prognozi Svetske banke rast privrede 3,5 procenata? O tome razgovaramo sa Draganom Stevanovićem, državnim sekretarom u Ministarstvu privrede.

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije počelo je zimski popis ptica vodenih staništa. Zašto je to značajno, koliko će trajati i koliko volontera?

Kandida infekcije jezika i usne duplje nisu retke u dece koja se leče antibioticima. Kako se leči?

Večeras u 19.00 časova u Velikoj sali Kolarčeve zadužbine nastupiće Srbski pravoslavni pojci na koncertu pod nazivom, "Čuvajmo svoje nasleđe". Naši gosti su upravo oni, Srpski pravoslavni pojci.

U petak ujutru dolaze: Marija Baljević, Nina Gavran, Nevena Čiplak, Marko Kačarević,

Voditelji: Dušica Spasić, Sanja Dragićević Babić
Urednici: Vanja Ratković, Duško Nikolić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво