Blektorn

Ovo je jedan od retkih vesterna u poslednje vreme. Film je dobio ime po glavnom junaku Džejmsu Blektornu, koji nije niko drugi nego legendarni Buč Kesidi, za koga se verovalo da je poginuo u Boliviji. (Blackthorne, 2011)

Buč Kesidi je u međuvremenu saznao da je posle bekstva iz Amerike dobio sina i želi da ga upozna pre nego što umre.

Na tom putu isprečiće mu se mladi rudarski inženjer i policijski inspektor, koji je svojevremeno krenuo za Kesidijem u Južnu Ameriku.

Mateo Gil, poznat kao scenarista Amenabarovih filmova Teza, Otvori oči, Život je more i Agora, podsetio nas je ovim filmom na lepe dane špageti vesterna i na velike legende kakvi su bili Buč Kesidi i Sandens Kid.

U glavnim ulogama: Sem Šepard, Eduardo Norijega i Stiven Ria...

Režija: Mateo Gil

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво