Fudbal - SP: Island - Nigerija

Težak poraz Argentine od Hrvatske daje šansu debitantima Islanđanima da prođu u osminu finala, ali jednaku ambiciju imaju i Nigerijci.

Islandska bajka sa Prvenstva Evrope u Francuskoj pre dve godine mogla bi da dobije nastavak u Rusiji, jer su ostali neporaženi protiv svetskih vicešampiona Argentinaca. Taj rezultat dobiće još više na značaju ukoliko savladaju Nigeriju, međutim trostruki prvaci Afrike žele da ponove uspeh od pre četiri godine i opet stignu do nokaut faze. Biće to sudar sasvim različitih stilova igre, islandske čvrstine i discipline sa nigerijskom mladošću i nepredvidljivošću. Ko se više nametne na terenu, a manje grešaka napravi, može da se nada pobedi, jer nerešen rezultat ne odgovara nikome.

Utakmica drugog kola Grupe D igra se na Volgograd areni od 17 časova.

Komentator: Vladimir Mijaljević

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво