Put oko sveta-Srbija moja zemlja

Priča o velikom podvigu: Put oko sveta na motorima

U organizaciji sportskog kluba ekstremnih sportova "Hrabro srce - Soko" 23. juna 2007. godine grupa motociklista krenula je na put oko sveta sa tri motora i osam članova tima i vratila se 09.09.2007. godine.

U akciji, "Srbija moja zemlja - misija mira", put je realizovan za 78 dana. Na put je poneto i 50 zastava Republike Srbije koje su članovi ekipe delili po svetu, uz maksimalno pozitivnu energiju i entuzijazam, predstavljajući Srbiju na najbolji mogući način.

Zemlje kroz koje su prošli: Mađarska, Ukrajina, Rusija, Mongolija, Južna Koreja, SAD, Portugalija, Španija, Francuska, Italija, Slovenija i Hrvatska.

Ovo je priča o hrabrosti i pozitivnoj energiji grupe ljudi koji žele da predstave svoju zemlju na jedan bolji način i pošalju poruku kroz zemlje kroz koje prolaze i u kontaktu sa ljudima koje su sretali na tom putu da postoji i jedna drugačija i lepša Srbija.

Članovi tima su Dragan Stojadinović, Milivoje Melentijević, Vladimir Jovanović, Vladimir Nešović, Goran Vasiljević, Borko Livaja (16 godina), Tea Livaja (12 godina) i organizator putovanja Zoran Livaja.

1
broj komentara 0 pošalji komentar