Čitaj mi!

Dedovina u Mokroj Gori nije na prodaju

Nemanja je nasledio kuću roditelja njegove majke. Kako je počela pandemija korona virusa on je rešio da počne sa ostvarenjem svog sna - da od stare kuće usred divljine (nadomak granice sa Republikom Srpskom) napravi dom u kome će osnovati porodicu i živeti kao u švajcarskim planinama.

Nemanjini najbolji drugari iz Mokre Gore pratili su kako on poslednjih desetak meseci pokušava da od stare dedine kuće zidane običnim blokovima napravi sopstvenim rukama raj na zemlji. Mnogi su mu pomagali. Mladi momci koji su od svojih dedova naučili mnoge zanate počeli su da stvaraju čudo, a kada su uvideli da radovi zastaju, da snage nema dovoljno, da se useljenje "udaljava" bili su odlučni da ga bez njegovog znanja prijave za serijal "Moja dedovina".

"Moja dedovina"

Za 4 dana i uz pomoć 6 prosečnih plata (koliko serijal donosi domaćinu) čeka se useljenje u moderan dom usred divljine zapada Srbije.

"Moja dedovina"

Nemanja je potomak čoveka koji je bio medicinski brat i pomagao svima u ovom prelepom kraju, a njegov unuk je nastavio da pomaže svima, pa se očekuje moba (ispomoć) prijatelja i dan i noć - dok se posao ne završi.

"Moja dedovina"

Ekipa jedne od najgledanijih emisija u Srbiji ovoga puta za saborce ima mlade momke pune snage i volje. Misija obnova dedovina širom Srbije se nastavlja. Tome svedoči i preko hiljadu prijava za učešće u ovom serijalu, koji se emituje tek 10 nedelja (prijave šaljite na mojadedovinarts@gmail.com).

"Moja dedovina"

Petak uveče je vreme kada se ponovo misli na svoju dedovinu. Budite uz RTS.

"Moja dedovina"