Dojenje

Nova RTS ordinacija biće posvećena mamama i bebama, saznaćete šta bi trebalo raditi u prvim danima dojenja, kako pomoći bebi koja ima grčeve, ali i kako da se neiskusna mama ponaša ukoliko se desi problem sa grudima. Očekuju vas mnogi korisni saveti.

U prvom delu emisije, "Hrana kao lek", kuvaće voditeljka Dragana Katić. Ona će pokazati kako brzo i lako priavi rolnice od kiselog kupusa. Voditeljka Marija Popović pripremaće kiflice na zdraviji način i to od speltinog brašna i kurkume. Sve u vezi sa namirnicama i kombinacijama objasniće nutricionista Jovana Srejić Ferluga.

U centralnom bloku emisije, "Ordinacija", najslađi i najmlađi gosti u studiju biće bebe. Kako pripremiti dojke da prave više mleka, kako pravilno dojiti bebu u prvim danima, kako je staviti da podrigne, kako vežbati sa bebom da bi grčevi brže prošli i još mnogo toga korisnog pokazaće i objasniti Mileva Arbutina, patronažna sestra sa višedecenijskim iskustvom. Sve će praktično i demonstrirati mame sa svojim bebama.

Autor i voditelj je Marija Popović.

Reditelj je Petar Stanojlović.

RTS ordinacija RTS ordinacija

Autor:
RTS

Posle više od 70 emisija, nekoliko stotina obrađenih tema i gotovo 1000 gostiju i sagovornika, autorka Marija Popović i njen tim vašeg omiljenog šou programa o zdravlju, sa nestrpljenjem vas očekuju u novoj, četvrtoj televizijskoj sezoni, od 20. oktobra. Nove ideje, zanimljivi sagovornici i korisni saveti, koje do sada niste čuli. Kao i do sada, kroz smeh i zabavu, učićemo zajedno sve ono što može da poboljša i sačuva zdravlje. [ detaljnije ]