Ekskluzivno: Uspeh Dušice Bijelić

Čim sam ugledala ime Dušice Bijelić među deset mladih ljudi koje je ugledni britanski list "Independent" izdvojio, znala sam da je to osoba koja zaslužuje veliku pažnju.

U Velikoj Britaniji biti imenovan kao osoba u koju se polažu velike nade je već veliko priznanje. Dušica Bijelić je opravdala poverenje jer su njen glas prepoznali kao poseban, različit, neverovatan i zato ni ne čudi da se obrela u programu "Džet Parker" u Kovent Gardenu za mlade talente u Kraljevskoj operi u Londonu.

Pevala je Dušica Bijelić u Španiji, Americi, Nemačkoj, Mađarskoj, Italiji, Sloveniji, Srbiji...

Učestvovala je na mnogim festivalima i svuda bila zapažena. Ali, pevati u Kovent Gardenu je ipak nešto posebno. Tu sam je i upoznala. Razgovarala sam sa njenim mentorima, upoznala direktora operske kuće, njene kolege, prijatelje, sačekala je u roditeljskoj kući u Beogradu.

Stigla je Dušica sve... i da se uda, a dok se emisija pripremala, rodila je i ćerku. Svi sa kojima sam razgovarala, izdvajaju njen specifičan savršeni sopran, a ja sam je slušala na velikoj sceni Kraljevske opere u Londonu. Pevala je Barbarinu u Mocartovoj "Figarovoj ženidbi".

broj komentara 4 pošalji komentar
(subota, 07. feb 2015, 16:47) - tetka [neregistrovani]

Bravo Dusice

Ponosim se tobom i nadam se da cu ti biti ponosni gost u operi Malmö.Cestitam dobitak cerke i svima puno srece. U ulozi djecaka vidjela sam tvoga tatu i znam da bi bio najsretniji tata na svijetu.

(četvrtak, 29. jan 2015, 15:23) - anonymous [neregistrovani]

Emigrant

Sjajna emisija. Divna, mlada i uspesna Srpkinja i fenomenalna Mira koja ume da pronadje ljude vredne paznje i postovanja ma gde da su, sirom sveta.

(subota, 24. jan 2015, 14:01) - anonymous [neregistrovani]

..

Najlepsa Dezdemona Kovent gardena. :)

(petak, 23. jan 2015, 12:23) - anonymous [neregistrovani]

Tanja

Pravite predivne emisije i zaista je veliko zadovoljstvo gledati ih. Sve najbolje.

Vi i Mira Adanja-Polak Vi i Mira Adanja-Polak

Autor:
Mira Adanja-Polak

U emisiji"Vi i Mira Adanja-Polak" gosti su ličnosti iz sveta nauke, kulture, politike, umetnosti i biznisa. [ detaljnije ]