Čitaj mi!

Porodična mreža

Epizoda 5: Koliko bi vremena trebalo provoditi na internetu

I deca i roditelji sve više vremena provode na internetu. Danas je to prostor za sve - za posao, zabavu, komuniciranje, učenje, istraživanje, pa i ljubav. Jedno od najčešće postavljanih pitanja je u kom uzrastu dozvoliti detetu pristup mreži i koliko mu dnevno ograničiti vreme pred ekranom. Gde je ta granica za roditelje, a gde za decu?

O tome kako kvalitetno provoditi vreme na internetu psiholog Ana Mirković razgovara sa porodicama Lakota, Miljojković i Batoćanin.

Serija "Porodična mreža" deo je projekta Bezbednost dece na internetu koji se realizuje uz finansijsku podršku i u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija.

Ekipu serije čine: voditelj i scenarista Ana Mirković, glavni koordinator projekta i odgovorni urednik Redakcije školskog programa Nevena Mladenović Blagojević, kompozitor muzike Vladimir Graić, producent Dragana Bogdanović, dizajner zvuka Nebojša Dragićević, montažer Bojan Filipović, direktor fotografije Marko Mikić, urednik serije Tamara Vešković i reditelj Milica Soldatović Mikić.