Čitaj mi!

Nebojša Čelik šou!

"Koliko sam ja ružan"

Adolescencija je životno razdoblje koje zahteva prilagođavanje i deteta i roditelja. Adolescentske godine obiluju uzbuđenjima i izazovima, mnogim brigama i problemima: adolescenti su pod pritiskom da budu uspešni u školi, da se dopadnu drugima, da imaju dobre odnose s vršnjacima i porodicom, da prebrode rastanke i da donose važne odluke o svom budućem životu.

U prethodnoj sezoni bavili smo se rasplašivanjem malih strahova od mraka, buba, škole, kupanja, doktora... U ovoj sezoni kroz novih 13 epizoda prelazimo na ozbiljne adoslescentske strahove gde naprimer spada i zaljubljivanje a gde je zaljubljivanje tu je i prvi poljubac i još mnogo toga drugog. Nebojša Čelik (koga tumači Ivan Đorđević Džudi) i njegova ekipa (pre svega Košava koju igra izvsna Jelena Đokić) bore se i otvoreno govore o svim adolescentskim strahovima, a adolescentski strahovi su strahovi svih ljudi u svim uzrastima, ako nisu blagovremeno prevaziđeni. Nebojšin urednik (Dragan Petrović Pele) dobiće od Nebojše ono što je želeo, ali ne baš na način kako je to želeo. Urednikovoj sekretarici (Jelena Velkovski) Nebojša će se dopasti koliko i ona njemu, a i čitava ekipa u studiju, pa čak i portiri, imaće prilike da učestvuje u razrešavanju problema koji nam ponekad ne dozvoljavaju da budemo ono što jesmo onako kako bismo to mogli biti da smo opušteni i samopouzdani. Reditelju (Ivanu Zariću) najvažnije je da se ligh night šou (što je najveći deo radnje ovog serijala) snimi.

U TV-serijalu "Nebojša Čelik Šou" pojaviće se mnogi mladi glumci i druge poznate ličnosti (kao naprimer Tamara Dragičević, Anđelka Prpić, Rambo Amadeus, Rade Radivojević i drugi) i mnogi stručnjaci za sociologiju, filozofiju, estetiku, virtuelni svet, pravo ili istoriju. Biće tu i roditelji profesionalnci, a svemu će svoj pečat dati rok sastav "Blastersi" i profesor doktor Ivan Jerković. Uz puno humora, svakodnevni život mladih u Srbiji pokazaće svoje najbolje osobine: ono sve čega se bojimo ne plaši samo nas. Kroz sve ono kroz šta prolazimo neko je već prošao. Teorija, ali i tuđa životna iskustva mogu da nam pomognu, baš kao što i mi možemo da pomognemo budućim prestrašenima.

Autorska ekipa: scenaristkinja Vladislava Vojnović, reditelj Milutin Petrović i urednica  Ljiljana Stojković glavnog junaka Nebojšu Čelika i njegovo drugo JA Košavu smestili su u format late night talk šou i modernim pristupom omogućili lakše praćenje ove serije.