Mira Adanja Polak: Ekskluzivno

"Biće vam lakše" - Prof. dr Vladimir Diligenski, neuropsihijatar

 

Virus Korona koji je doneo sa sobom novi način ponašanja i nove namete i restrikcije uneo je veliki nemir i uneo strah u ljude širom sveta.

Bombardovani različitim informacijama i propisima o načinu ponšanja, osmatranja samog sebe da nismo oboleli, doveli su mnoge ljude u teskobu. Dezorijentisani su često i različitim netačnim informacijama jer se po prvi put suočavaju sa postojećom situacijom.

Ljudi se ponašaju različito i reaguju svaki na svoj način tražeći uvek u sebi neki model na koji mogu da se ugledaju i oslone, obično je to neko staro iskustvo, ali šta ako ga nemaju? Uvedena vanredna situacija menja način života, navike, uhodane oblike ponašanja, kod mnogih izaziva i različita tumačenja.

U razgovoru sa prof. dr Vladimirom Diligenskim, neuropsihijatrom koji ima i dozvolu za slobodno kretanje jer je njegova pomoć u ovoj situaciji neophodna, objašnjava mnoge pojave i daje sugestije kako prebroditi ovo što je snašlo ne samo nas već citav svet.

U razgovoru sa neuropshijatrom dr Diligenskim saznaćemno koji su mehanizmi koje sigurno imamo u sebi korisni i koji će nam pomoći da ovu krizu prebrodimo sa što manje posledica.

Vi i Mira Adanja-Polak Vi i Mira Adanja-Polak

Autor:
Mira Adanja-Polak

U emisiji"Vi i Mira Adanja-Polak" gosti su ličnosti iz sveta nauke, kulture, politike, umetnosti i biznisa. [ detaljnije ]