Dobro došli u moj svet - Andre Riju

U serijalu "Welcome to my World" - "Dobro došli u moj svet" predstavljen je Andre Riju violinista, kompozitor i dirigent, vođa orkestra "Johann Strauss" i nesumnjivo jedan od najpopularnijih muzičara našeg vremena.

Proslavljen kao savremeni "kralj valcera", na svojim koncertima koje održava širom sveta, od Meksika do Australije, Andre Riju, njegov orkestar i vokalni i instrumentalni solisti oduševljavaju publiku interpretacijama hitova klasične, popularne, filmske i evergin muzike.

Njegovi koncerti su vatromet emocija: "Muzika, a posebno valcer su veoma važan deo mog života" navodi Andre Riju. "Ako delić muzike dotakne moje srce, dotaći će i vaše. Ova divna muzika mi omogućava da donesem svetu radost života i humor. Na mojim koncertima sve je dozvoljeno: smejanje, plakanje, igranje, pevanje. Emocije su tajna mog uspeha."

U serijalu "Dobro došli u moj svet" gledaoci imaju priliku da upoznaju detalje iz života poznatog muzičara i da osete atmosferu sa koncerata iz svih krajeva sveta.

Andre Riju je više od četrdeset godina u braku sa svojom suprugom Mardžori i živi u romantičnom zamku iz 1452. godine u Mastrihtu u Holandiji. Imaju dva sina i petoro unučadi.

 

 

broj komentara 0 pošalji komentar