Bunt rok masters

Bunt rok masters, prvi televizijski festival mladih bendova u Srbiji ulazi u svoju završnu fazu. U šestoj polufinalnoj emisiji predstaviće nam se još tri izuzetna takmičara.

Publici i žiriju predstavljaju se Armuši, Kontraudar i S.K.A.

Bend "Armuši" je potpuno drugačiji od svih bendova dosad viđenih na Bunt rok mastersu. Ova tročlana ekipa koju čine tri "Armuša" - Magdalena, Danijel i David dolazi iz Vrnjačke banje. Bend su osnovali sa idejom da stvaraju muziku sint-disko-pop žanra. Kako su se uklopili uz "distorzije" ostalih izvođača čućete u subotu uveče.

"Kontraudar" iz Beograda čini ekipa srednjoškolaca Nikola, Lazar i Miloš i bubnjarka Mariza. Sviraju pank, rok, vole Nofx, Bad religion i Dead Kennedy's, a karijeru su počeli pod imenom Counter attack. Da li su stigli do finala, saznaćete u šestoj polufinalnoj emisiji.

"S.K.A." - njihovo "putovanje" do polufinala je najduže trajalo - oni dolaze iz Leskovca, a njihovo ime u prevodu znači Skroz kretenska akustika. Šalu na stranu, njihovo specifično izvođenje pesama u ska-rege-hip hop maniru je ostavilo snažan utisak na sve prisutne  i tokom četvrtfinalne večeri u Klubu Fest. Hoće li tako biti i u polufinalu?

Žiri je i ovog puta imao težak zadatak - nijanse su odlučile prolazak u poslednji finalni krug. Stalnom sastavu su se ovog puta priključili Branimir Lokner, rok publicista, Ramirez iz sastava "Feud" i Milan Rakić ispred EXIT festivala.

U revijalnom delu se predstavio jedan od najznačajnijih mladih (po stažu benda, a ne izvođača) danas - "Feud".

Budite i vi deo prvog televizijskog festivala mladih bendova u Srbiji.

broj komentara 0 pošalji komentar