Ptice koje ne polete

Lekari su maloj Vesni predvideli još samo godinu dana života. Teško obolelu devojčicu odvodi njen deda na planinu gde je živeo.

Uživajući u pravoj prirodi, trčeći za divljim životinjama i Vesna je sklapala poznanstva. Deda Zdravko dobro je poznavao svet šume i štitio ih je. Nakon tri meseca, roditelji odvode malu Vesnu u grad na kontrolni pregled.

Videvši onako rumenu sa planine gde je jela najzdraviju hranu, a i dobijene rezultate pregleda, konzilijum lekara nije mogao da poveruje da se radi o istoj devojčici. Na pitanje, čime ju je deda sem lekova još lečio odgovor Vesne bio je - prirodom!

Međutim, u ovoj istinitoj priči sudbina se poigrala sa malom Vesnom...

Uloge u ovom filmu Petra Lalovića tumače Velimir Bata Živojinović, Ivana Šurdić, Neda Arnerić, Miodrag Krivokapić, Petar Kralj, Svetlana Ceca Bojković, Božiar Pavićević Longa.

broj komentara 5 pošalji komentar
(subota, 03. mar 2012, 22:04) - Stefan [neregistrovani]

film

Ovo je jedan od najboljih filmova koje sam ikada gledao. Kolicina osecanja koju ovaj film prenosi i nacin na koji vas "uvuce" u sebe je nesto neopisivo. Iako se nekima mozda vise svidjaju akcioni filmovi, slazem se oni su veoma zabavni ali sve se na kraju svede na razbijene noseve i mrtvake, nema ni u jednom trenutku one dubine koju ovaj film i slicni prenose!!!

(subota, 22. jan 2011, 17:44) - anonymous [neregistrovani]

BZ

NAJLJEPSI FILM NA SVJETU

(sreda, 22. jul 2009, 17:42) - iga [neregistrovani]

dobar film

jako je tuzan film i poucan

(petak, 17. jul 2009, 13:51) - Milos989a [neregistrovani]

Film

Film je dobar,ima napetih radnji i desavanja...Bilo mi je krivo sto su ubili njenog dedu,ali neznam dali je ona uspela da se izleci od one bolesti na kraju?:-)pozz

(petak, 17. jul 2009, 13:47) - dukanius511 [neregistrovani]

film

Film i nije nesto,bez uvrede...Bolji filmovi su mi neki avanturisticki,smesni ili akcioni.Vise volim strane filmove.Ali dobro imamo i mi nekih dobrih filmova...:-)pozzz