Čitaj mi!

Moj rođak sa sela

Dvadesettreća epizoda: "Nikad izvini"

Noć se spustila i svadba Vranića i Dunje privodi se kraju. Vranić primećuje da je odnos između Milene i Drakčeta u velikoj krizi: Drakče sve vreme ignoriše svoju ženu i čak je otera od stola kad sedne pored njega. U ranu zoru mladenci odlaze od kuće na medeni mesec a Milena napušta dom Maleševića i odlazi kod svoje rodbine u Kragujevac.

Rajko savetuje Drakčeta da ode po ženu i zamoli je da im se vrati, čemu se protivi upravo pristigla baba Bisa koja kaže da je Milena pogrešila ostavivši kuću i decu i da je ona ta koja treba da se pokaje i vrati.

U Dunjinoj kući sabiraju se utisci nakon venčanja. Drakče ipak odlazi u Kragujevac i sreće se sa Milenom. Njihov razgovor pretvara se u novu svađu koja sluti na konačni raskid. U povratku, Drakče svrati do građevine hotela do Mališe i Dragane. Nju savetuje da uvek drži do sebe a sinu ispriča sve o razlozima majčinog odlaska od kuće. Nevena, saznavši da joj je majka otišla i ostavila ih, izjaše na konju Doratu i pobegne i ona od kuće poljem u galopu. Mailša i Dragana jure za njom kolima i naposletku je sustignu i vrate kući. Nakon svađe koju su imali na jučerašnjem venčanju, Mališa i Dragana konačno se pomire...

U glavnim ulogama: Vojin Ćetković, Dragan Jovanović, Dubravka Mijatović, Tanasije Uzunović, Ljubinka Klarić, Vera Cukic, Zlata Numanagić, Suzana Lukić, Lazar Dubovac, Radivoje Bukvić... specijalni gosti: Milica Zarić, Zoran Ćosić, Vanja Milačić i Bojan Veljović.

Urednik serije: Marko Novaković

Direktor fotografije: Nebojša Bašić

Pisac scenarija: Radoslav Pavlović

Scenograf: Dejan Anđelković

Reditelj: Marko Marinković

Kostimograf: Nevena Milovanović

Izvršni producent: Zoran Janković

Montažeri: Goran Mitrović

Kompozitor: Dragoljub Ilić Branislav Godić