Čitaj mi!

Gradilišta u Beogradu

U Beogradskoj hronici danas gledajte,

Zašto su mašine napustile gradilište u bloku 37? Da li su građani i investitor našli zajednički jezik? Zašto stoje radovi na izgradnji nove autobuske stanice na Novom Beogradu? Dokle se stiglo sa arheološkim iskopavanjima u centru Beograda? Gost Beogradske hronike je gradski arhitekta Marko Stojčić.

Stanari Vidovdanske ulice kojima se urušila zgrada zbog gradilišta u susedstvu danas mogu da odu po svoje stvari u pratnji obezbeđenja. Naši reporteri će ići sa njima.

Organski proizvedena hrana za bolesnu decu - projekat u kojem učestvuju volonteri iz sela Velika Kamenica. I oni su gosti Beogradske hronike.

Koja prigradska naselja imaju bazene, a koja bi mogla da ih dobiju i kada. Obišli smo i Lido, omiljeno kupalište svih pravih Zemunaca.

U Beogradskoj hronici pogledajte i zašto bi neko odlučio da bude dobrovoljni vatrogasac. Ne primaju za to platu, a pored svojih redovnih poslova imaju dežurstva i idu sa profesionalcima da gase požare i spašavaju ljude iz poplava.

Znate li koja je razlika između snukera i bilijara? Zašto je u snukeru veoma bitan dres kod i ko su naši najbolji snukeri, gledajte u današnjoj emisji.

Urednik i voditelj Ana Manojlović.