Čitaj mi!

Jedini izlaz

Druga epizoda: Ana sve više sumnja da joj je muž živ. Traži Sašin zlatni sat koji se vidi na snimku, ali ga ne pronalazi. Odlazi kod patologa, ali na slikama obdukcije se ne prepoznaje Saša.

Preturajući po Sašinim stvarima otkriva tajni život svog muža: vodio je sumnjive poslove sa bogatim strancima. Počinje da sumnja to ima veze sa njegovim nestankom, a da je Sašina porodica lažirala njegovu smrt.

Slučaj Malog Đoleta je proglašen za samoubistvo, ali inspektor Štrbac veruje da je ubijen i da je njegova smrt povezana sa slučajem Nataše Vranješ. Štrbac saznaje da je Nataša pre šest godina prijavljena da je nestala, a da je njen slučaj vodio kolega Voja Tošić, koji se pravi da se ne seća ničega.

Uloge tumače: Anđelka Prpić, Ljubomir Bandović, Danica Maksimović, Janko Popović Volarić, Nikola Ristanovski, Milena Predić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković, Klara Hrvanović, Milan Čučilović, Slobodan Beštić, Radoslav Milenković, Marko Janjić, Miloš Vlalukin, Vanja Ejdus...

urednik serije za RTS: Marko Novaković
reditelj: Darko Nikolić
scenaristi: Marko Popović, Iva Mitrović i Ivan Knežević
direktor fotografije: Miljan Milovanović
scenografkinja: Jelena Terzić Stanković
kostimografkinja: Jelena Stefanović
montažer: Stevan Marić
kompozitor: Đorđe Miljenović (Skaj Vikler)