Čudo neviđeno ili crnogorski dan mrmota

Za 10 dana održavaju se peti izbori od kada je Crna Gora postala nezavisna država. Biće to najneizvesniji izbori u tridesetogodišnjoj političkoj karijeri Mila Đukanovića.

Da li je crkva preveliki zalogaj za njega? Može li opozicija da probudi sve one ljude koji su izlazili na litije? Da li će politički nepoznat Zdravko Krivokapić ostvariti najbolji rezultat za opoziciju? Šta demokrate postižu kampanjom - Mir je naša nacija? I da li će na kraju o svemu odlučivati mladi politikolog albanskog porekla Dritan Abazović, koga je deo javnosti proglasio za četnika?

Možda će sporedne uloge na crnogorskim izborima biti jednako važne kao glavne. Uostalom, nekad se takve i više pamte. Dobar glumac zna da i epizodnu ulogu pretvori u nezaboravnu. U našoj kinematografiji mnogo je malih uloga koje su postale kultne. Podsećamo na najbolje "male" uloge i najbolje epizodiste u srpskom filmu.

Urednik: Gorislav Papić

Oko Magazin Oko Magazin

Autor:
Gorislav Papić

Svakog radnog dana u 18:25 - najaktuelnije političke, spoljnopolitičke, ekonomske i društvene teme. Najzanimljivije priče o kulturi, najatraktivnije reportaže. [ detaljnije ]