Jutarnji program

Zašto slike na društvenim mrežama kriju prave priče vlasnika profila? Zašto se lažno predstavljamo svetu? Zašto "hejtujemo"? I da li će "neki novi klinci" uopšte imati mogućnost da žive van Instangrama? Gosti Jutarenjg programa su Dunja Jovanić i Milan Inić - Jaserštajn, poznati jutjuberi i Ana Mirković, psiholog.

Isušeno jezero Zaovine je poslednjih dana tema i u medijima, i na porodičnim okupljanjima, i pre svega na društvenim mrežama. Šta se dogodilo i zašto? Da li je ugrožena Tara?

U goste nam dolazi i Dejan Tomašević, generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije koji je kandidat za predsednika FIBA Evropa.
 
Nekada je u Srbiji stvar prestiža bila imati fijaker. Danas je to prošlost. Uspomenu na ta vremena u Podgorini čuva  Milijan Lukić.  

"Biraj i degustiraj" je novi program Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu.  Šta je cilj ovog programa i kome je namenjen?
 
Mnogi je prepoznaju kao Milunku Savić, srpsku heroinu iz Prvog svetskog rata, o kojoj je napravila  ličnu ispovest o životu i smrti, ratu i Srbiji. O Milunki  i ostalim predstavama razgovaramo sa glumicom Vesnom Stanković.

Pred kraj današnje emisije u gostima su nam članovi  grupe "Kal" koja godinama uspešno kombinuju tradicionalnu balkansku cigansku muziku sa savremenim muzičkim pravcima.

urednici: Dušica Tasić i Aleksandar Tucaković
voditelji: Dušica Spasić i Sanja Dragićević Babić

broj komentara 0 pošalji komentar