Jutarnji program

Prve licence dobili su direktori osnovnih škola u Šapcu, Loznici i Svilajncu, Tehničke škole u Valjevu i predškolske ustanove u Velikoj Plani. Obuku su prošla 362 direktora, a od 2022. niko neće moći da bude direktor bez licence. Gost Jutarnjeg programa je Mladen Šarčević, ministar prosvete.

Hladno i vetrovito zimsko vreme isušuje i iritira kožu. Crvenilo i prošireni kapilari na licu su izraženiji zbog naglih prelazaka iz hladnih u tople prostorije. Šta možemo da uradimo za svoju kožu sami, a kada se obraćamo lekaru? O tome razgovaramo sa profesorkom Lidijom Kandolf Sekulović, dermatologom.

Da li biste želeli pravo pozorište u vašoj kući? Baš takvu priliku imalo je nekoliko porodica u Beogradu, u okviru Evropske noći pozorišta koja je održana širom Srbije tokom proteklog vikenda.

Novi mediji stiču ogromnu popularnost, pre svega kod mladih korisnika. Tako će i predstojeći Youtubers night festival u Negotinu okupiti brojne zvezde sve modernije internet zajednice Youtube. Otkud tolika popularnost ovog kanala komunikacije i kako se on sve koristi?

Mladi pijanisti su naši muzički gosti danas - Maša Dragićević, Momir Damjanović, Rastko Pavlović, Jovan Peruničić.

Voditelji: Dragana Kosjerina, Branko Veselinović

Urednik emisije: Duško Nikolić

broj komentara 0 pošalji komentar