Три боје звука – Зана, Васил Хаџиманов бенд, Irie FM

Љубитељи доброг живог звука и овог понедељка имаће прилику да уживају у веома интересантним наступима. Васил Хаџиманов бенд са специјалним гостима, група Зана и Irie FM у још једном издању емисије Три боје звука.

Фантастичан музичар Васил Хаџиманов са својим бендом приказаће нам у најбољем светлу сегменте његовог широког поља уметничког деловања. У својој каријери Васил Хаџиманов је имао прилику да сарађује са великим именима наше музичке сцене. Неки од њих наступиће са њим на сцени Три боје звука. Чућемо Бисеру Велетанлић, Ђорђа Миљеновића, познатијег као Скај Виклера, Вукашина Марковића и наравно, савремен џез звук по коме је Васил Хаџиманов бенд најпознатији.
У емисији ћемо се подсетити и највећих хитова групе Зана, уз које су одрастале генерације. У години у којој група Зана обележава 35 година рада, живoм свирком најављују повратак на музичку сцену.
Млада београдска реге група Irie FM наступиће не трећој бини. Иако иза себе имају бројне концерте у земљи и иностранству, као и награду за најбољи европски реге бенд, шира јавност није имала прилику да их до сада боље упозна. Својим ауторским композицијама и добрим звуком пренеће гледаоцима своју позитивну енергију.
Водитељ: Бојан Перић, уредник: Јелена Влаховић, редитељ: Игор Басоровић

Са светске музичке сцене чућемо причу о новом албуму још једног легендарног женског вокала - Барбаре Страјсенд, на коме је сарађивала са неким од највећих имена из света музике - са Стиви Вондером, Били Џоелом, Џоном Мејером, Мајклом Бублеом и многим другим. Биће речи и о новом албуму групе Фу Фајтерс (Foo Fighters).

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво