Сумњива лица, 7. и 8. друга сезона

Друга сезона серије „Сумњива лица“ о друштвено-политичком успону породице Цвијовић, у продукцији РТС-а и извршној продукцији Филм Делукс.

Порука коју је дементни Сивковић послао Милораду у Смиљино име, продубљује брачне проблеме између Маје и Милорада, а овај неспоразум изазива читаву пометњу у породици и потпуни хаос. Маја је згрожена сазнањем да је Милорад вара са Смиљом, и креће у потрагу за својим мужем, не би ли се суочила са њим.

Иако је Милорад донео одлуку да одлази из странке, Веља никако не прихвата повлачење.
Милорадова оставка није једина брига коју Веља има. Луковац користи ситуацију, спреман да преузме власт у странци, а за остваривање овог циља, неопходан му је министров потпис!
Љиљана и Живота постављају ултиматум Милораду, уверени да ће он под притиском пристати да се врати у политички живот. Али, то неће бити тако једноставно. Милорад, уморан од свега, мисли да је спреман да се одрекне комфора који су му одувек пружали родитељи, и са Мајом започне нови живот.

Улоге: Борис Исаковић, Никола Ракочевић, Јасна Ђуричић, Јелена Тркуља, Андрија Кузмановић, Миљана Гавриловић, Јована Стојиљковић, Анђелика Симић, Милош Самолов, Милош Тимотијевић, Феђа Стојановић, Бранка Катић, Марта Бјелица, Милош Влалукин, Никола Вујовић, Марко Гверо, Јелена Ракочевић
Режија Владимир Тагић, сценарио Милена Деполо

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво