Сумњива лица, 39. и 40. други циклус

Друга сезона серије „Сумњива лица“ о друштвено-политичком успону породице Цвијовић, у продукцији РТС-а и извршној продукцији Филм Делукс.

Анђа и Жика су веома забринути због наследстава. Обраћају се адвокату Зокију не би ли сазнали, као баба и деда јединог Милорадовог наследника, какве шансе имају сада, када се Сања изненада вратила.
Милорад и даље нема снаге да преломи и донесе одлуку о свом животу. Срећом, има Жана који му помаже да сагледа будућност из другог угла. На промену се спрема и Смиља. Жељна да се што пре дочепа теткиног наследства, она тражи погодног кандидата за мужа.
Нетрпељивост између Сање и Леоноре ескалира...
Цвијовићи се полако враћају из мртвих! Један по један... Таман су укућани некако прихватили Сањин повратак, када стиже ново изненађење - Милорад! Иако је Маји лакнуло што више не мора да крије истину о Милораду, Анђа је у проблему - Жика се осећа изневереним јер му је прећутала да је Милорад жив.

Улоге: Јасна Ђуричић, Борис Исаковић, Никола Ракочевић, Јована Стојиљковић, Андрија Кузмановић, Миљана Гавриловић, Јелена Тркуља, Срђан Милетић, Анђелика Симић, Милош Самолов, Бранка Катић, Бојан Жировић, Милош Ђорђевић
Редитељ: Павле Вучковић
Сценариста: Слободан Обрадовић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво