Војна академија, 47. епизода

„Војна академија“, четврта сезона, премијерно је емитована на РТС 1 2018. године. Са укупно пет сезона, серија је у протеклој деценији била једна од најпопуларнијих.

Глумац је примљен на ушивање. Пошто је послушала Нађин савет како да се спреми за губљење невиности са Бугијем, Цеца је "цепнула" како јој је она и рекла, али не једном него неколико пута због чега је пијана заспала у Бугијевом кревету. Кадети добијају слободан викенд па свако иде својим путем - Буги код Рије где открива да она одлази за Немачку након чега одлази од ње и прихвата Цецин позив код њених, Маша са Гвозденом прво до његових па у ресторан, Груја у Београд код својих, а са собом одводи и Мару јер му је било жао њеног стања, а Анђела са Панићем код своје мајке. Ику зове отац и говори му да су га они његови претукли, да им није дао паре и да му је мајка видно потресена. Огњен је на паркингу навалио на Александру да иде са њом за Београд, а кад га је одбила, он ју је ударио због чега је Стошић излетео из дворишта и пребио га. Глогиња се исповедила Буразеру да десет година није имала односе.

Улоге тумаче: Бојан Перић, Бранко Јанковић, Славен Дошло, Тијана Печенчић, Ђорђе Стојковић, Анђела Јовановић, Гордана Пауновић, Јован Јовановић, Јована Беловић, Драгана Дабовић, Тамара Дратичевић, Радивоје Буквић, Гордан Кичић, Виктор Савић и многи други.
Режија Дејан Зечевић, сценарио Зорица Цвијетић (по причи Гордана Михића и Бобана Јевтића)

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара