Војна академија, 40. епизода

„Војна академија“, четврта сезона, премијерно је емитована на РТС 1 2018. године. Са укупно пет сезона, серија је у протеклој деценији била једна од најпопуларнијих.

Стошић одводи Машу због уганутог чланка код докторке Александре коју затиче у свађи са њеним дечком Огњеном. Џаковић је разговарао са Надицом која је забринута јер Десимир храни њихову ћерку Анђелију самим месом што Џале подржава. Зековић доноси Панићу слику на којој су Панић и његова бивша девојка која је уједно и Зековићева бивша девојка. Строги мајор Марковић долази на академију и одмах даје задатак Нађи. На путу ка полигону, Буги је срео Рију како се сунча. Маши долази мајка у посету и успева да је избламира код Кашанина. У месари "Чварак", Груја и Морача упознају лепу Мару, а њој Груја одмах запада за очи и даје му свој фејсбук профил. Код Бркића настаје права пометња кад му Гвозден саопшти да су изгубили Бугија.

Улоге тумаче: Бојан Перић, Бранко Јанковић, Славен Дошло, Тијана Печенчић, Ђорђе Стојковић, Анђела Јовановић, Гордана Пауновић, Јован Јовановић, Јована Беловић, Драгана Дабовић, Тамара Дратичевић, Радивоје Буквић, Гордан Кичић, Виктор Савић и многи други.
Режија Дејан Зечевић, сценарио Зорица Цвијетић (по причи Гордана Михића и Бобана Јевтића).

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво