Војна академија 31. епизода

„Војна академија“, трећа сезона, премијерно је емитована на РТС 1 2017. године. Са укупно пет сезона, серија је у протеклој деценији била једна од најпопуларнијих.

Рис је свима у мислима. Појединачно се присећају сваког понеког емотивног тренутка са њим и схватају шта је он значио у њиховим животима. Клисура се уселио код Зимчета да је негује, јер изгледа да је њој најтеже. Рис и Лила, после врло напетих "трилер" сцена, успевају да се домогну циља. Веза са спасиоцима је успостављена, али терористи могу да упадну сваког тренутка. Рис зато одлучује да се сам забарикадира у просторији и да чува предајник. Лила жели да остане, али он је убеди да се врати ходником назад, што она нерадо чини. Надица одлази на разговор за посао код чувеног београдског адвоката Петеа. "Класићи" седе код Зимчета и гледају вести о ослобађању аеродрома. О Рису се не зна још ништа. Он, међутим, седи сам са митраљезом и неко покушава да развали врата.

Улоге тумаче: Радован Вујовић, Бојан Перић, Тијана Печенчић, Драгана Дабовић, Иван Михаиловић, Бранко Јанковић, Јелисавета Орашанин, Тамара Драгичевић, Ана Станић, Никола Ракочевић, Невена Ристић, Љубомир Бандовић и други.
Редитељ Дејан Зечевић, сценаристи Бобан Јевтић и Милан Коњевић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво