Војна академија, 18. епизода

„Војна академија“, друга сезона, премијерно је емитована на РТС 1 2014. године. Са укупно пет сезона, серија је у протеклој деценији била једна од најпопуларнијих.

Кадети су коначно дочекали оно због чега су и дошли на Академију, „праву" летачку обуку на симулаторима, хеликоптерима и авионима. Почињу часови навођења, тешко градиво је праћено атрактивном праксом кроз коју их спроводи њихов бивши командир, а сада демонстратор, капетан Васке. Рис посећује Лелу која је на психијатрији после трауме кроз коју је прошла када су је отели гангстери. Међутим, она више уопште не комуницира. Рис је оптерећен чињеницом да је Мраз у затвору зато што је штитио њега. Он и Зимче ће и нехотице ући у једну (не)обичну породичну авантуру. Џаковић је спремио прстен за Надицу, што изазива пуно коментара међу његовим колегама. Он је, међутим, жели да се жени. Стошић се труди да што пре савлада рехабилитацију и да се врати на Академију. За његово нестрпљење терапеут Мики је ноћна мора. Афера између психолога Весне и командира Кашанина излази из домена тајне. Појављује се и Роксандина сестра, заводљива манекенка, која међу мушкарцима увек изазива пажњу.

Улоге тумаче: Радован Вујовић, Бојан Перић, Тијана Печенчић, Драгана Дабовић, Иван Михаиловић, Бранко Јанковић, Јелисавета Орашанин, Тамара Драгичевић, Ана Станић, Никола Ракочевић, Невена Ристић, Љубомир Бандовић и други.

Режија Дејан Зечевић, сценарио Бобан Јевтић 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво