Читај ми!

Сумњива лица, 31. и 32. епизода, спојене, 1. циклус

Серија „Сумњива лица“ инспирисана је комедијама Бранислава Нушића „Др“, „Мистер долар“, „Сумњиво лице“, „Народни посланик“ и „Власт“.

Аца Бетон по наговору својих партијских другова креће у политичку кампању кандидујући се за посланика у Републичком парламенту на управо расписаним изборима. На опште запрепашћење, противкандидат му је нико други него несуђени зет доктор Милорад Цвијовић, нова нада нове странке на политичкој сцени Србије

Батица и Сине врбују Милорада да уђе у нову политичку странку предвиђајући му блиставу каријеру. Маја мисли да је то добра идеја и наговара га да пристане, верујући да ће то бити карта за њихов брзи повратак у Београд. Мајка Анђа никако да се помири са реалношћу да њена Маја живи са Милорадом, невенчана, под њеним кровом. Скреће пажњу Аци на то али он је не чује. Опседнут је вешћу о управо расписаним изборима.

Играју: Никола Ракочевић, Бранислав Лечић, Мирјана Карановић, Јована Стојиљковић, Анђелика Симић, Слободан Нинковић, Јелена Ђокић, Никола Вујовић, Милош Влалукин, Игор Дамњановић, Катарина Марковић, Борис Миливојевић, Владан Дујовић, Јована Гавриловић, Андрија Кузмановић и други.
Сценаристи Слободан Обрадовић и Драган Николић, режија Дарко Лунгулов.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво