Ја волим Србију

Нова епизода омиљеног породичног квиза "Ја волим Србију" открива занимљиве и необичне податке о нашој земљи. Такмичари су шест познатих личности. Они су распоређени у два тима - црвени и плави.

Уз подршку капитена тимова и публике, позната ТВ лица покушавају тачно да одговоре на разноврсна питања о Србији - њеној култури, историји, географији, музици, спорту и науци. Водитељка квиза "Ја волим Србију" је Драгана Косјерина.

Капитен плавог тима, др. Неле Карајлић, као ватрени навијач ФК Партизан, ове недеље у свој тим је довео фудбалере Партизана, Лазара Марковића и Мирослава Вулићевића, а са њима је и ПР Партизана, новинарка Биљана Обрадовић.

За црвени тим, који предводи глумац Ненад Окановић, бориће се глумица Злата Нуманагић, новинар и музичар Александар Тимофејев и композитор Александар Симић.

Седам игара и шест музичких рунди доносе веома узбудљиву и до самог краја неизвесну епизоду. Уз много смеха и шале, сигурно ћете научити нешто ново о нашој земљи.

Сазнаћете и ко ће слушати Моцарта, а ко "Моравац" док пече ракију и коме је "точак среће" стао на рекордном износу - чак два пута!

"Ја волим Србију", недеља 10. новембар у 21 сат, на Првом програму РТС- а

број коментара 0 Пошаљи коментар