Бисер Бојане 2

У романтичној акционој комедији "Бисер Бојане 2" следи наставак авантура добро знаних јунака - Ђорђа Поповића, његовог оца Николе и тетке Зорке, инспектора Рајка и његове ћерке Лоле, Матије, Сандре, Ђованија, као и мноштва атрактивних младића и девојака, кајтера, који обитавају у кампу ... Уз познате ликове, појавиће се и неколико нових, као и бројни дебитанти из Црне Горе и Србије.

Екипа, у којој су Славен Дошло, Вања Ненадић, Андрија Кузмановић, Александар Радојичић, Јована Гавриловић и Миона Марковић, снимала је у Улцињу, а екипи се придружила и Слобода Мићаловић, која тумачи лик инспекторке Чарне. Лик Чарне уноси доста немира међу криминалце, али и полицајце, јер је она бескомпримисна у намери да што савесније обавља свој посао.

Нових осам епизода које чине другу сезону серије "Бисер Бојане" снимане су од јуна до краја августа ове године на улцињској ривијери (Ади Бојани, Солани, Великој плажи). Ова савремена прича о породичним односима, одрастању и сазревању, обележена је и типичним локалним хумором.

Друга сезона, састављена од осам епизода, поред љубавних заврзлама и занимљивих мелодрамских обрта, имаће и израженији крими заплет чији су кључни покретачи контроверзни бизнисмени.

Главне улоге играју Славен Дошло, Вања Ненадић, Мима Караџић, Слобода Мићаловић, Андрија Кузмановић, Александар Радојичић, Јована Гавриловић и Миона Марковић

број коментара 0 Пошаљи коментар