недеља, 31.03.2019, 11:00 -> 11:25
Знање имање
Селу је потребно знање, организација производње, радост стварања. Како од идеје, производа и тржишта до зараде, неки домаћини знају.
Зато у овом издању Знања Имања говоре: Бранислав Анђелић, како је у производњи веганског вина у Гроцкој уткао сва знања и искуства стечена у Америци, Канади и Србији.
Александар Лукић из Буковца код Сомбора- зашто је важно да се истражује и нуде различити укуси- грилко је нова љубав у палети козијих сирева.
Бојан Роквић из Ердевика- шума га учи колико је важан и одржив живот у складу са природом, производи кулен за понос а његове свиње уживају у дињама.
Мирјана Дошен на Фрушкој Гори освојила је нове могућности када је посао из канцеларије преселила на породично имање. Све вештине добре домаћице спаковала је у корпу за маштање.
Уредник:Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари:Драгана Попов, Љиљана М. Петровић
Упутство
Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.
Број коментара 0
Пошаљи коментар