Читај ми!

Медијска мрежа српске дијаспоре: Стари путеви нови хоризонти

Иако има само 20 година, брзо је схватила како функционише свет. Увек насмејана са харизмом и позитивном енергијом, лако осваја људе око себе. Кроз музику изражава најразличитије емоције, јер, како казе, музика је њен живот. Живи за данас а не за сутра, јер можда неће бити новог јутра, каже Вероника Кржојевић.

Мајка јој је пореклом из Србије,отац из Македоније,  а она, иако је рођена у Љубљани, каже да воли да пева и пише на српском језику,  јер јој то највише одговора да изрази оно што жели.
Отоворено и искрено, како то само она може, у емисији "Стари путеви нови хоризонти", аутору Миловану Терзићу открива све о свом животу, о породици, а посебно о мајци која је њен  узор у животу, а која је недавно, после 13 година тешке борбе на дијализи, добила бубрег и оздравила. Ту срећу Вероника не може да опише.

Три менталитета споједна у једној личности,македонски,словеначки и српски као и три језика и три културе у исто време само Вероника може да обједини у себи и прикаже их на најбољи могући начин.

Уредник емисије Милован Терзић

Уредник Медијске мреже српске дијаспоре мр Мирјана Раичевић Тасић