Читај ми!

На вечери код... Ивана Михаиловића

Од 22. фебруара, сваког понедељка око 22 часа, на Првом и РТС свет програму гледамо другу сезону кулинарског шоу програма "На вечери код..." у којем нам познате личности отварају врата својих домова и показују какви су кувари и домаћини.

Прва епизода нове сезоне серијала "На вечери код..." представља 12 нових познатих личности подељених у два тима Бибер и Со.

"На вечери код", тим "Со"

Први домаћин ове сезоне и екипе Со је млади глумац Иван Михаиловић који ће угостити шесторку Бибер: Тијану Дапчевић, Зорану Павић, Сању Вучић, Бориса Пинговића, Вељка Кузманчевића и Игора Лазића Niggor-а.

"На вечери код", Иван Михаиловић

Чућете на шта је све домаћин био спреман зарад улоге у "Војној академији", зашто више воли да плива него да хода, а сазнаћете и какав је био према млађем брату и зашто је боље да не пева.

Видећете да се на пијаци сналази као на сцени, колико се труди да и у кухињи испадне "фаца" и зашто је његова посластица "најтежи десерт који је икада направио".

Уз много смеха, песме и духовитих опаски за столом, открићете зашто је изузетно тешко наћи "сирутку" и ко је од гостију певао Ивану на матури.

Уз стихове Мике Антића и песму по његовој жељи, Иван се потрудио да на најбољи начин угости супарнички тим и достојно представи свој у коме су још Ана Станић, Ивана Петерс, Александра Бурсаћ, Милан Громилић и Бојан Васковић.

"На вечери код", тим "Со"