Велика илузија у Венецији 2017.

Између стварног и виртуелног филма, кандидата за оскара и ауторских филмова, холивудских и европских звезда, догодио се 74. Венецијански фестивал кога су у ово касно лето посетили Џорџ Клуни, Мет Дејмон, Хавијер Бардем, Пенелопе Круз, Вуди Харелсон, Џуди Денч, Роберт Редфорд, Џејн Фонда.

Оскаровска трка је почела, али и нова биоскопска сезона, најавила је Мостра - а о којим филмовим је реч ексклузивно ћете сазнати у емисији "Велика илузија у Венецији 2017" која отвара нову сезону специјализоване емисије о покретним сликама.

Итан Хоук, Сандра Перовић и Аманда Сејфрид Итан Хоук, Сандра Перовић и Аманда Сејфрид

 

И док су амерички редитељи говорили о темама вере и духовности, забринутости због загађења планете, насиљу услед расне нетрпељивости, европски аутори су се бавили старошћу и самоубиствима, али и мафијашким причама, организованим криминалом и корупцијом.

Сандра Перовић и Пол Шредер Сандра Перовић и Пол Шредер

Фестивал је промовисао и две нове Нетфликсове серије "Субура" и "Warmwood". О свему томе у специјалном издању "Велике илузије" где о својим новим филмовима ексклузивно говоре Итан Хоук, Пол Шредер, Рјуичи Сакамото, Питер Сарсгард, Моли Паркер, Самуел Маоз, Такеши Китано, Ерол Морис и други.

Аутор емисије Сандра Перовић

број коментара 0 Пошаљи коментар