Читај ми!

Рођени шампиони

Организација Америчког студентског спорта представља вероватно највиши степен усклађености академских и спортских амбиција и на тај начин привлачи младе талентоване људе из целог света да своје амбиције, у оба сегмента, реализују управо на једном од америчких универзитета.

Рођени шампиони је документарни серијал који се бави нашим младим људима који својим знањем и вештинама отварају себи пут ка или професионалном бављењу спортом или грађењу каријере у сфери струке коју су одабрали.

У наредних пет епизода овог серијала гледаћете студентске приче са неколико универзитетза и средњих школа из савезне државе Калифорније, Азуса Универзитет, Лонг Бич Универзитет, Хоуп Универзитет, Аројо Пацифик средња школа, као и једну интересатну причу о брату и сестри који играју ватерполо и студирају на једном од најпрестижнијих универзитета у Америци, светски познатом Принстону.

Циљ пројекта "Рођени шампиони" је да се домаћој публици представе млади људи који шире своје знање и вештине у земљи где је спорт вискоко цењен и где се успеси поштују и вреднују и на тај начин промовишу нашу земљу и спортове у којима смо већ годинама у самом светском врху.

Редитељ Миодраг Коларић