Читај ми!

"Ухвати дан" РБ1, нови звук групе "Драм", шта све воли Жељко Маркуш...

Јутарњи програм је по правилу најгледанији и најслушанији телевизијски и радијски садржај свуда у свету, зато само најзначајнији и најактуелнији актери стичу привилегију да у таквим медијским садржајима гостују. Пошто се најчешће ради о програмима који се реализују уживо, сваки моменат у јутарњем програму је јединствен, узбудљив и непоновљив.

Гости "Бунта" су Наташа Ракетић, одговорна уредница Јутарњег програма Радио Београда 1, као и уредници и водитељи емисије "Ухвати дан" јутарњег програма Радио Београда 1- Александра Младеновић и Миша Стојиљковић. Они су нам открили како протичу њихова јутра на послу, како их доживљавају, има ли места (и колико) и за - рок музику...

Београдски састав "Драм" је у 2020. години добио награду Задужбине Милана Младеновића за песму "Дај ми све", а свој други студијски албум најавили су недавно синглом "Викенд убија" за који су снимили и видео спот.

Тим поводом, разговарали смо са Стефаном Аћимовићем и Марком Аризановићем, члановима бенда, као и са Исидором Симијоновић, талентованом младом глумица која тумачи главни женски лик у споту за песму "Викенд убија" групе "Драм".

Представићемо вам и једног свестраног музичара који је обележио алтернативну поп сцену. Дуго година био је један од коаутора у бенду "Кристали" и написао је неке од најлепших песама из тог периода. Касније је покренуо бенд "Пацифик". У овом издању емисије "Бунт", сазнаћемо шта то све воли Жељко Маркуш.

Аутор емисије: Бранка Главоњић
Новинар и водитељ: Стефан Јовчић