Читај ми!

Концерт Здравка Чолића: Само због вас и само за вас

Неприкосновена певачка легенда, највеће име наше поп музике Здравко Чолић једини је музичар коме је пошло за руком да током своје дугогодишње каријере чак шест пута у континуитету одржи концерте у нашој највећој музичкој арени на простору бивше Југославије, популарној "Штарк Арени".

Радио Телевизија Србије имала је еклузивно право снимања овог великог музичко догађаја. Снимак концерта биће емитован на поклон Здравковој публици, 1.јануара 2021 у 21.00 на II програму.

Комерцијално најуспешнији и критички најпризнатији певач ушао је у срца публике широм региона, а ни шест највећих дворана на Балкану није било довољно да прими све оне који воле Здравка и његове непролазне хитове.

Чоломанија је "омађијала" једнако и жене и мушкарце и младе и старе и сви су желели да буду на најважнијем музичком догађају прошле године.

Здравко је извео импресиван број својих хитова, истинских класика : "Једна зима са Кристином", "Звао сам је Емили", "Ти си ми у крви", "Април у Београду", "Пјевам дању, пјевам ноћу", "Пјесмо моја", "Станица подлугови", "Чија је оно звијезда", "Окано", "Моја драга", "Мала", "Оно мало душе", ...

Снимак концерта "Само за вас и због вас" Здравка Чолића, 1.јануар 2021., 21.00, II програм

Уредник: Ања Рогљић

Редитељ: Миодраг Коларић