Андре Рију: Добро дошли у мој свет - Бечке успомене

У серијалу "Welcome to my World" - "Добро дошли у мој свет" представљен је Андре Рију виолиниста, композитор и диригент, водја оркестра "Johann Strauss" и несумњиво један од најпопуларнијих музичара нашег времена.

Прослављен као савремени "краљ валцера", на својим концертима које одржава широм света, од Мексика до Аустралије, Андре Рију, његов оркестар и вокални и инструментални солисти одушевљавају публику интерпретацијама хитова класичне, популарне, филмске и евергин музике.

Његови концерти су ватромет емоција: "Музика, а посебно валцер су веома важан део мог живота" наводи Андре Рију. "Ако делић музике дотакне моје срце, дотаћи ће и ваше. Ова дивна музика ми омогућава да донесем свету радост живота и хумор. На мојим концертима све је дозвољено: смејање, плакање, играње, певање. Емоције су тајна мог успеха."

У серијалу "Добро дошли у мој свет" гледаоци имају прилику да упознају детаље из живота познатог музичара и да осете атмосферу са концерата из свих крајева света.

У епизоди "Бечке успомене" Андре Рију води гледаоце кроз најинтересантније тренутке својих наступа и гостовања у граду музике - Бечу.

број коментара 0 Пошаљи коментар