Госпођа

Једна од најгледанијих серија у Шпанији, вишеструко награђивана, емитује се на Другом програму РТС-а, од уторка до петка, у 21.00 ч. Реприза од понедељка до петка, на Другом програму у 16 ч. (La Senora, 2008-2010)

Серија смештена у 20-те године XX века, када су у Шпанији постојале огромне социјалне разлике, а биле су изражене нарочито у руралним подручјима, где је стање деспотизма било укорењено у традицији и неписмености.

Године 1920. у малом граду на северу Шпаније рађа се страствена љубав између Викторије Маркез и Анхела Гонзалеза, двоје младих различитог порекла. Она је ћерка поштованог власника рудника, који поред тога поседује и неколико послова увоза и извоза. Он је син рудара, који је прилично посвећен Богу и религији.

Друштвене норме и околности нагло прекидају њихову страствену љубав. Анхел одлучује да постане свештеник, због очајне ситуације у којој се налази његова породица, док Викторија, из неочекиваних разлога мора да преузме контролу над пословима свога оца.

Ипак, неколико година касније, судбина ће изнова испреплетати њихове животе и створити невероватну причу која доказује да права љубави руши све границе и да не умире никада...

Улоге: Адријана Угарте, Родолфо Санчо, Роберто Енрикез, Кармен Конеса...

Режија: Јорди Фрадес, Салвадор Гарсиа Руиз, Јорхе Торегроса

 

број коментара 0 Пошаљи коментар