Ви и Мира Адања Полак

Гост у студију је др Александар Марковић, председник Управног одбора Електропривреде Србије, који ће искрено и тачно одговорити на питања о могућим поскупљењима струје и када ће се та поскупљења догодити. Говориће и о пројектима које реализује да би нам било боље.

Проф. др Милан Недељковић, гост је у студију након састанка водећих интервентних кардиолога у Паризу. Ради се о методи која купује драгоцено време приликом инфаркта и ради се на лицу места. О тим новинама чућете од проф. Недељковића.

Упознаћете господина Ђорђа Гинића, необичног колекционара који је привукао пажњу овог програма због невероватне енергије коју има и велике жеље за сакупљањем и фотографисањем. Били смо у његовом дому и можда дајемо и рецепт за дуг и срећан живот.

Гост у студију је Светлана Вукајловић, директор Републичког завода за здравствено осигурање, која говори о томе да многи осигураници не знају сва своја права. То доказујемо и случајем Радована Самарџића, инвалида који живи са родитељима у Смедереву.

Роберт Бокор, познати виолиниста, иначе уметнички директор Београдске филхармоније, чест је гост Београда, где доводи своје колеге из света музике. Сада га видите у једном другачијем светлу.

Слике Милутина Драгојловића, чија се изложба управо завршила у галерији "УЛУС", била је заиста необична, ретка и запажена. Драгојловић је професор на Факултету ликовних уметности у Београду.

Мирјана Ановић, млада флаутисткиња великог талента и добитница награда за свој таленат, добила је на поклон нову флауту са којом може да иде на даље школовање. Видећете ко јој је флауту поклонио.

Вила Милочер у Црној Гори, сада припада Аману Рисорту. Посета овом велелепном здању које је ушло у најексклузивнију туристичку понуду света, приказаћемо како сада изгледа и како је високи луксуз заправо у једноставности и природним лепотама.

Елтон Џон је у Београду. Концерт је у Београдској арени. Овај легендарни музичар има обожаваоце широм света. Чуће га и Београђани.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Ви и Мира Адања-Полак Ви и Мира Адања-Полак

Аутор:
Мира Адања-Полак

У емисији"Ви и Мира Адања-Полак" гости су личности из света науке, културе, политике, уметности и бизниса. [ детаљније ]